RDS a preluat AirBites

16 Ian

Luni dimineata, ma suna Dragos ca nu au vrut cei de la caseria AirBites sa-i ia banii, pe motiv ca i-ar fi preluat RDS. Initial am zis ca e o gluma, dar spre seara gluma se ingroasa: pe twitter gasesc si o prima ciripeala:

audculori: RDS a cumparat AirBites! http://www.audculori.com/2010/01/airbites-rds-love

Inevitabilul s-a produs. Sunt fortat sa trec pe RDS! Cel putin in Iasi, nu mai sunt alternative! Bine, ar mai fi ClickNet de la Romtelecom, dar e scump, cat despre UPC nici nu intra in discutie .. serviciile lor sunt jalnice.

Din ce stiam eu de la centrele RDS, poate exista un singur contract per adresa. Azi, cand am trecut pe la fostul centru AirBites de care apartin, am avut uimirea sa aflu de la nea’ reprezentant RDS ca pot exista maxim 2 contracte pe aceeasi adresa. Foarte bine informat reprezentantul RDS, dar din pacate informat prost: inaintea mea, exlica unor doamne ca-si pot porta numarul de telefon in reteaua RDS, doar ca se va schimba prefixul. Intrebarea mea a aparut imediat:
„Doar numarul? Sigur nu este portat cu tot cu prefix? .. Se porteaza cu tot cu prefix: 0232 NUMAR va fi apelat in RDS tot cu 0232 NUMAR si nu cu 0332 NUMAR”.
Nu stiu sincer cum a ajuns sa reprezinte RDS in acel centru AirBites, daca nici macar atat nu stia. Mi-am dat seama ca nu am cu cine discuta, atunci cand am inceput sa-i explic ca trebuie sa modific titularul de contract, de pe numele surorii, pe numele meu, ca sa pot pastra numerele digiTEL, sa activez internetul pe acel contract si apoi sa reziliez eu cu exAirBites. Prea complicat pentru el, mi-a spus sa merg la centrul de la Gara, ca doar acolo se poate efectua aceasta modificare. Dar pana atunci, ma sfatuieste el sa fac eu contract cu RDS pentru internet, ca doar se pot face 2 contracte pe acceasi adresa. Zdranc imi pica si mie fisa: prea putin il interesa pe el problema mea, tot ce vroia el era sa faca cat mai multe contracte, ca doar e platit in functie de numarul de contracte incheiate cu fostii clienti AirBites. Gresit nene, nu ti-ai gasit prostul potrivit, nu voi face contract doar ca sa-ti faci tu numarul de contracte!

Cu un simplu telefon la seriviciul clienti RDS, am aflat ca pot efectua modificarea de titular la orice centru RDS (nu exAirBites), de luni pana vineri, plus sambata cand au program scurt. Nenea reprezentant nici asta nu stia… Deh!

One Response to “RDS a preluat AirBites”